Starten woonvoorziening

Advies bij opzetten woonvoorziening
Oriënteert u zich op het starten van een particuliere woonvoorziening? Overweegt u 24-uurs zorg aan te bieden aan mensen die daar behoefte aan hebben? Het opzetten van een woonvoorziening brengt het nodige regelwerk met zich mee. Er komen vaak allerlei vragen op u af en wellicht ontbreekt het u aan kennis of ervaring om dit goed aan te pakken. Bij het starten van een nieuw wooninitiatief is het fijn als er iemand met u meedenkt en adviseert. Daarom kunt u rekenen op de begeleiding van Patrick en Wendelien Boeijen van Boeijend Huys in Berkel-Enschot. Wij zijn een enthousiast echtpaar met veel ervaring in de zorg.

De meerwaarde van coaching en advies bij een nieuwe woonzorgvoorziening
Zodra u met de plannen speelt om een zorghotel of woonvoorziening te starten, is het opstellen van een businessplan van groot belang. Patrick en Wendelien beschikken over de nodige jaren ervaring in het opzetten en vormgeven van woonvoorzieningen voor ouderen en jongeren. Dankzij onze praktijkervaring en expertise, lukt het u ongetwijfeld succesvol te starten met uw nieuwe woonvoorziening. Sinds 2013 is Boeijend Huys initiatiefnemer in het realiseren van woonvoorzieningen voor oudere mensen met dementie en jongeren met een beperking. Inmiddels hebben wij op meerdere locaties comfortabele plekken geopend voor mensen met verschillende achtergronden. Door de jaren heen hebben we ontzettend veel geleerd en onze ervaringen delen we daarom graag met andere professionals.

Wat wij voor u kunnen betekenen
Waarom tijd investeren in iets dat al is uitgevonden door andere professionals? Vergroot uw kansen en beperk uw risico’s door u vooraf goed te laten adviseren. Daarom kunt u vanaf het begin tot het eind rekenen op onze expertise. Waar wij u zoal in coachen?

– Financiën of financiering.
– Het bereiken van toekomstige bewoners van uw woongroep.
– Het opzetten van een stichting of BV.
– Advisering of u kiest voor loondienst, onder aanneming of franchise.
– Het opstellen van CAO’s.
– Netwerken binnen de zorgbranche.
– Uw rol en houding ten opzichte van de politiek.

Wat uw vraagstuk ook is, klop gerust bij ons aan. Onze coaching is veelomvattend en draagt ongetwijfeld bij aan het realiseren van uw droom!

Waarom u kiest voor ons advies
Het is om meerdere redenen interessant een beroep te doen op onze expertise. Graag zetten wij onze voordelen voor u op een rij:

– U kiest voor doorgewinterde professionals inzake het opzetten en vormgeven van een woonzorgvoorziening.
– U geniet van advisering die is afgestemd op uw businessplan.
– De begeleiding is veelomvattend: dit varieert bijvoorbeeld van ondersteuning in het bereiken van de doelgroep tot het praktisch vormgeven van de PGB’s.
– Last but not least: u profiteert altijd van onze scherpe tarieven.
– Nauwe samenwerking met Strakswonen voor een nog bredere expertise.

Neem contact op
Enthousiast of benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte op of bel of mail voor meer informatie. Wij helpen u hierin graag op weg.

mail: info@boeijendhuys.nl
tel: 085-4014130