Bewoners

Boeijend Huys is gelegen ten oosten van Tilburg in het dorp Berkel Enschot. Het centrum met alle voorzieningen en het station van Tilburg liggen op slechts 10 minuten loopafstand van het huis.

Maar ook het kleinere en vooral rustiger dorp van Berkel Enschot is met 10  minuten aan te fietsen. Ondanks dat we zo dichtbij deze voorziening zitten, bevindt zich het huis in een oase van rust en ruimte op een perceel van ruim 5000 m2. De tuin is als een heerlijk park waar er vrij gewandeld kan worden. Het perceel is volledig omheind door een hekwerk, wat voor onze bewoners optimale veiligheid garandeerd.

Om in het Boeijend Huys te kunnen wonen dient u geïndiceerd te zijn voor langdurig verblijf met een zogenaamd zorgzwaartepakket, minimaal een ZZP 5. Een indicatie kunt u aanvragen bij het CIZ. Uw behandelaar, dementieconsulent of wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Wanneer de indicatie rond is ontvangt u van het zorgkantoor een PGB, waarmee u de zorg bij ons inkoopt.

Voor de huur, energie ,wasservice en maaltijdvoorziening betaalt u een aparte bijdrage. Voor meer informatie over deze bijdrage kunt u contact met ons opnemen. Desgewenst ontvangt u een passende offerte. Wij garanderen ook voor ouderen met alleen een AOW inkomen zonder pensioen een betaalbare plek.

Voor meer informatie over de tarieven, indicaties en dergelijke kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze site, via het emailadres info@boeijendhuys.nl of met 088 750 8181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.