Locaties in ontwikkeling

Architect.png
Berkel-Enschot

Op dit moment zijn wij bezig met de ontwikkeling van een nieuwe woonlocatie in Berkel-Enschot (Tilburg). In samenwerking met Sorghuys Investment hopen wij medio 2018 een woonlocatie te openen aan de Bosscheweg 33 te Berkel-Enschot. Via deze website en de speciale Facebookpagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

impressie Bosscheweg 33

In deze locatie komen 2 groepen van ieder 10 bewoners. Elk appartement heeft zijn eigen badkamer en toilet. De (bouwkundige) ontwikkeling is toevertrouwd aan KdV architectuur te Eindhoven.

Oosterhout
Aan de Kruidenlaan 25 te Oosterhout wordt eveneens een nieuwe locatie ontwikkeld. Het Ooster Huys. Een prachtig pand van de GGZ is door ons aangekocht. De komende maanden wordt het volledig verbouwd tot een huiselijk thuis voor ouderen met dementie. Naast warmte en gezelligheid binnenshuis is er ook een royale tuin voor een prettig buitenleven. De ontwikkelingen rondom de verbouw kunt volgen op deze website en via de speciale Facebookpagina.
Naast de bewoners zal er ook een verpleegkundige gaan wonen. Zij staat borg voor excellente en deskundige zorg en begeleiding, volledig afgestemd op uw wensen.

Ooster Huys

We verwachten dat we februari/maart 2018 de eerste bewoners kunnen verwelkomen.

Voor meer informatie en foto’s klikt u door naar de volgende pagina.