Dagbegeleiding

Ouderen met dementie

Geheel in de visie van de woonhuizen is ook de dagbegeleiding voor ouderen kleinschalig en huiselijk.

Dagelijks kunnen wij aan 5 ouderen dagbegeleiding bieden in een veilige en vertrouwde omgeving. De dagbegeleiding is sinds kort gevestigd in het naastgelegen pand op Bosscheweg 102 te Berkel-Enschot. Dit geeft unieke mogelijkheden om het wonen en de dagbegeleiding te combineren. Gebruikmakend van de voorzieningen in het woonhuis, zullen cliënten in een sfeervolle aparte ruimte worden verwelkomd.

IMG_0539Net zoals bij het wonen wordt ook de dagbegeleiding verzorgd door vaste medewerkers. Dit betekent elke dag dezelfde vertrouwde gezichten. Dit geeft een ruim
gevoel van veiligheid en geborgenheid.
De begeleiding zal bestaan uit het organiseren van allerlei creatieve dingen, volledig toegespitst op de hobby’s en interesses van de cliënten. Maar ook het bereiden van de lunch, het maken van soep, het leggen van een kaartje en allerlei andere activiteiten  worden georganiseerd.

Thuiszorg
In combinatie met de dagbegeleiding is het mogelijk dat onze medewerkers de persoon thuis verzorgen (wassen/douchen en aankleden) en aansluitend meerijden naar het Boeijend Huys. Daar wordt men dan verwelkomd met een heerlijk ontbijtje.

Personen kunnen zich aanmelden voor één of meerdere dagdelen om begeleid te worden. Deze vorm van begeleiding bieden wij 7 dagen per week aan. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds na het eten en alles wat daar tussen valt.
Voor meer informatie kunt u bellen met 06-3911 1133 of via kleinehuys@boeijendhuys.nl een mail te sturen.