Ouderenzorg

Boeijend Huys biedt wonen, dagbegeleiding en thuiszorg aan voor ouderen met dementie. Met recht zijn wij het alternatief van de reguliere verpleeghuiszorg. Zoals u wellicht in de media verneemt is de zogenaamde bezettingsnorm een punt van discussie. De verpleeghuizen komen er zelf niet uit. Boeijend Huys biedt al ruim voor die discussie de ideale bezettingsnorm. Namelijk 3 verpleegkundigen/verzorgenden op 10 bewoners. Dit biedt volop de mogelijkheid om naast de benodigde zorg vooral heel veel persoonlijke aandacht te schenken. Daarin gaan wij elke dag mee in het dagritme van elke individuele bewoner. Hoe verschillend het leefritme ook is.

Woonlocaties
Berkel-Enschot
De eerste woonlocatie is geopend op 1 april 2013 aan de Bosscheweg 104 te Berkel-Enschot. In deze prachtige villa wonen 12 ouderen met een vorm van dementie. Naast een heel gezellige huiselijke sfeer binnenshuis, is er rondom de villa een parkachtige tuin. Voor vele van onze bewoners is deze tuin heel belangrijk en wordt er dan ook dagelijks gewandeld. In de zomermaanden treft u de bewoners aan op het terras met een kop koffie, een heerlijke vers bereide maaltijd of een goed glas wijn.

huis voor (3)
Boeijend Huys

Dagbegeleiding
Soms is een plaatsing in een van onze woonlocaties nog een stap te vroeg. Daarom bieden wij ook dagbegeleiding aan op deze locatie. Hierin zoeken wij samen met de zorgvrager en diens familie naar de beste oplossing, waarbij vrijwel alles mogelijk is. Dagbegeleiding is bijvoorbeeld een optie in het weekend. Dat geldt ook voor dagbegeleiding op ongebruikelijke tijden.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via
088-7508183 of info@boeijendhuys.nl