Kerstmarkt

Zaterdag 24 november van 10:00 tot 16:00 uur:

onze jaarlijkse open-dag met kerstmarkt! Het beloofd een gezellige dag te worden met de door onze bewoners zelfgemaakte kerstdecoraties, verse erwtensoep, een loterij en informatie over onze huizen.Kerstborrel

De open-dag wordt gehouden rondom de locatie ‘Boeijend Huys’ aan de Bosscheweg 104 te Berkel-Enschot. Alle woonlocaties van het Boeijend Huys doen er aan mee. Zo leert u de medewerkers en bewoners op een ongedwongen manier kennen. Dit is meteen de kans om kennis te maken met onze wooninitiatieven voor jongeren en ouderen. Er zullen medewerkers aanwezig zijn waar u met alle vragen terecht kunt over onze huizen.

De koffie en thee is gratis.kerstdiner
De opbrengst van de kerstmarkt komt dit jaar ten goede aan een CRDL voor onze bewoners. Hier treft u daarover meer informatie aan.

Graag tot ziens en nodig uw vrienden en familie uit voor een gezellige dag!

Locaties:
Ouderenzorg: Boeijend Huys | Ooster Huys  | Vier Schouwen Huys (io)
Jongerenzorg: Moria Huys | Witte Huys | Farm Huys | Talent Huys

2015-09-11 13.03.32 2015-09-11 17.42.58 huis links (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder een impressie van vorig jaar:
Inmiddels mogen we terugkijken op een zeer geslaagde dag. Er kwamen veel mensen op af. Velen hebben wat gekocht en velen hebben wij kunnen voorzien van informatie over onze huizen.

Wij ontvingen hartverwarmende reacties. Elke bezoeker was positief. Een traditie is geboren en wij zien alvast uit naar volgend jaar. Hopelijk u ook.

Een foto impressie van deze dag: