Jongerenzorg

Boeijend Huys Jongerenzorg biedt begeleiding aan voor (jong) volwassenen met een beperking op verstandelijk, sociaal en/of emotioneel gebied. Wij hebben 1 woonlocatie voor deze doelgroep. Daarnaast wordt er ook dagbesteding georganiseerd. De activiteiten die daar gedaan worden sluiten aan op jouw wensen en talenten. Op deze website vertellen we wat BHJ jou kan bieden in de verschillende woonlocaties.

Om in aanmerking te komen voor een woonplek op een van de locaties dien je in het bezit te zijn van een geldige WLZ indicatie (CIZ) of een WMO (GGZ C) indicatie. Al onze zorg en dagbesteding wordt geleverd door middel van het persoonsgebonden budget (PGB). Mocht je nog geen PGB hebben, maar al wel een indicatie? Dan kunnen wij jou helpen om een PGB aan te vragen.

Witte Huys
Witte Huys

Voor de huur van je kamer vragen wij een vergoeding per maand. Deze dien je uit je eigen inkomen te betalen. Deze vergoeding is inclusief de kamerhuur, eten en drinken, was verzorging en energiekosten.

Afhankelijk van je indicatie en de mate van je mogelijkheden en beperkingen bekijken we samen welke locatie het beste bij je past. Het kan zijn dat er een wachtlijst is. Als je dat wil kan je daarop geplaatst worden. Na het maken van een afspraak is het mogelijk om een van de locaties te bezichtigen en nader kennis te maken.

Naast de woonvoorzieningen bieden we ook dagbesteding aan voor onze bewoners. Klik hier voor meer info.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u ook kijken op de MEE Woonwinkel of contact opnemen met via e.schapendonk@actiefzorg.nl